Forum PROMETEU

 

Despre noi:

Asociaţia PROMETEU a luat fiinţă prin încheierea nr.159 / A/ 2008 Camerei de Consiliu a Judecătoriei Oradea prin care aceasta dispune înregistrarea asociaţiei în Registrele speciale ale Asociaţiilor şi fundaţiilor şi are certificatul de înscriere ca persoană juridică fără drept patrimonial no. 90/A din 04.12.2008. Membrii asociaţiei sunt de la bun început din mai multe oraşe ale ţării.

Prometeu

De ce Prometeu? Pentru că Prometeu a îndrăznit să fure focul sacru din Olimpul zeilor şi să-l aducă oamenilor. Pentru că el a îndurat cumplitele chinuri pricinuite de vulturul lui Zeus ce zilnic îi devora ficatul. Şi, nu în ultimul rând, pentru că Prometeu este un exemplu de dragoste, de dedicaţie şi de jertfă. Asemeni lui, sperăm şi noi să furăm ceva din focul sacru al cunoaşterii pe care apoi să-l dăm oamenilor care au nevoie de el.

*

Asociaţia PROMETEU a luat fiinţă pe data de 28 Noiembrie 2008, ca urmare a interacţiunii participanţilor la discuţiile găzduite de un forum virtual în care numeroşi oameni şi-au împărtăşit experienţele, durerile, neliniştile, şi rezultatele tratamentelor lor.

Fără acest forum, şi mai ales fără oamenii aflaţi acolo în contact, această asociaţie nu ar exista.De asemenea, un important sprijin şi mai ales o remarcabilă inspiraţie a venit din partea Grupului de întrajutorare German al celor afectaţi de virusul hepatitei C.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     

.